Subsidies

Als uw subsidiepartner passen we onze obsessie voor klanttevredenheid toe zodat u op een vlotte manier ten volste gebruik kunt maken van subsidieopportuniteiten.

Qualitators investeert veel tijd in het begrijpen van uw activiteiten en lange-termijn bedrijfsplannen. Zo bouwen we een relatie op die ons toelaat om op te treden als een ware partner met proactief advies die naadloos aansluit bij uw bedrijfsstrategie.

Onze aanpak

Qualitators bekijkt uw subsidies holistisch en vanuit een lange-termijn visie. Onze ondersteuning gaat verder dan een enkel project. We denken strategisch na over de impact van verschillende subsidies om de optimale subsidiestrategie voor uw organisatie te bekomen en laten deze mee evolueren over de jaren heen.

Intake: We beginnen met ons volledig te verdiepen in de doelen en ambities van uw bedrijf. Dit stelt ons in staat een solide 360° begrip te krijgen van uw financieringsbehoeften en te fungeren als uw subsidiepartner.

Roadmap: We identificeren huidige en toekomstige subsidiemogelijkheden en bepalen een op maat gemaakte aanpak met duidelijke mijlpalen om elke van deze kansen na te streven.

Subsidieaanvraag: We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de noodzakelijke aanvraagstappen totdat de subsidie is goedgekeurd. Dit omvat het afbakenen van uw project, het strategisch vormgeven van uw subsidieproject (story telling), het uitwerken van het subsidiedossier, ondersteuning tijdens de evaluatie van uw subsidieaanvraag en het assisteren bij de contractuele onderhandelingen. Ons doel is om u gedurende dit proces maximaal te ontlasten, terwijl we tegemoetkomen aan uw persoonlijke stijl en gewenste niveau van betrokkenheid.

Subsidiebeheer: Als uw subsidiepartner blijven we betrokken, zelfs nadat de subsidie is goedgekeurd. We passen onze diepgaande kennis van uw bedrijf en projecten toe om actief uw relatie met en verplichtingen aan de subsidieverstrekker te ondersteunen.

Qualitators is er steevast van overtuigd dat subsidies niet louter als korte termijn financiële boost dienen, maar een belangrijke stap betekenen voor de realisatie van uw groei. Met deze aanpak treedt Qualitators dan ook op als uw strategische partner die een doorgedreven kennis van uw bedrijf vertaalt naar subsidies die u helpen uw bedrijfsdoelen te realiseren.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Populaire subsidies

Er is een breed scala aan subsidiemogelijkheden beschikbaar, elk met zijn eigen unieke focus en criteria. Hieronder hebben we enkele van de meest populaire subsidieregelingen in Vlaanderen en de EU uitgelicht om u een kijkje te geven in de mogelijkheden voor uw innovaties.

VLAIO Ontwikkelingsproject

InnovatiE (Vlaanderen)

De Vlaamse overheid voorziet deze subsidie voor de risicovolle ontwikkeling van innovatieve producten of processen met een sterke business case.

EIC Accelerator

Innovatie, internationalisering (Eu)

Deze subsidie kadert in het Horizon Europe-programma en richt zich tot disruptieve start-ups en KMOs met de ambitie om nieuwe internationale markten te creëren of bestaande markten te disrupteren met hun innovaties.

VLAIO Onderzoeksproject

InnovatiE (Vlaanderen)

Deze Vlaamse subsidie is bedoeld voor risicovol onderzoek dat verder gaat dan de wereldwijde state-of-the-art en dat zou kunnen leiden tot toekomstige innovatieve producten, processen of diensten.

EUREKA

Innovatie, internationalisering, Collaboratieve O&O (Eu)

EUREKA is een netwerkorganisatie die een aantal subsidieregelingen aanbiedt, variërend van grensoverschrijdende samenwerking voor onderzoek en ontwikkeling tot investor-readiness.

Dit is slechts een greep uit de veelheid aan mogelijke subsidies. Neem vandaag nog contact op met ons, Qualitators zal u met plezier ondersteunen bij het vinden, aanvragen en beheren van verschillende subsidies.