Customer funding

Geld ophalen zou geen afleiding mogen zijn van het bouwen aan uw bedrijf. Door onze unieke customer funding aanpak stellen wij u in staat uw cash positie te verbeteren terwijl u uw product verder kunt ontwikkelen met betere klantinzichten.

Onze customer funding aanpak

Customer funding behelst het rechtstreeks verkrijgen van financiering bij uw (toekomstige) B2B klanten, in plaats van bij traditionele financiële instellingen of investeerders. Dit kan via vooruitbetalingen voor toekomstige diensten, gezamenlijke ontwikkelingsprojecten, strategische partnerschappen waarbij klanten een deel van uw productontwikkeling financieren in ruil voor vroege of exclusieve toegang…

Onze unieke diensten zijn specifiek ontworpen om u te helpen een win-winsituatie op te bouwen met klanten, terwijl u de valkuil van ontwikkeling op maat of projectwerk vermijdt.

Identificatie van de klant

Wij identificeren en benaderen potentiële klanten die een sterk voordeel kunnen halen uit uw innovatie. Wij richten ons op waardevolle klanten die het potentieel hebben om als partner op te treden, in plaats van op klanten die enkel uit zijn op grote kortingen.

Samenwerkingskader

Wij helpen bij het onderhandelen over samenwerkingsvoorwaarden die gunstig zijn voor zowel uw bedrijf als uw B2B-klanten, wat leidt tot een wederzijds voordelige overeenkomst. Dit samenwerkingskader vormt dan ook de basis voor een constructieve samenwerking.

Financieringsstructuur

Elke innovatie en elk probleem dat opgelost wordt door die innovatie, is anders. Wij ontwikkelen op maat gemaakte financieringsmodellen die zijn afgestemd op uw unieke bedrijfsdoelstellingen en de verwachtingen van uw klanten.

Alignering en volgende stappen

Eens de financieringsstructuur vastligt, kan het customer funding traject van start gaan. Gedurende deze periode bewaken wij de gemaakte afspraken en de alignering van de verwachtingen van financierende klanten met uw bedrijfsdoelstellingen. Na afloop van het traject, bepalen we de volgende stappen zoals bv. transitie naar commerciële overeenkomsten, verdere customer funding, klassieke kapitaalinbreng…

Benieuwd hoe dit praktisch in zijn werk gaat? Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe Qualitators kan helpen uw klanten mee te laten investeren in uw succes!